Om Yesper Olsen

 

Jesper er uddannet akademiingeniør og har bl.a. arbejdet 34 år som IT-konsulent i stort set alle brancher og  er aktuelt ansat som Agil coach i finansiel virksomhed. Ud over hans coach kompetence og viden har han en omfattende og lang erhvervserfaring, som han gerne inddrager i samtalen, hvis det er relevant.

Udover at have gennemført et certificeringsforløb (EMCC certificeret systemisk coach på Senior level), er han  uddannet stresscoach fra Psykiatrifonden, aktiv hos “Startlinjen.dk”  og har herudover en masse andre coach uddannelser og praktisk erfaring med i hans bagage.

Han er certificeret Systemisk Coach, men har både teoretisk og praktisk erfaring med at inddrage mange andre retninger (f.eks. NLP og Narrative tilgange) – alt efter, hvad der er behov for i samtalen.
Han vil som oftest tage afsæt i en socialkonstruktivistiske og anerkendende tilgang (Appreciative Inquiry) hvor det, der virker for dig, vil have fokus.                                                         Han er ”praksis teoretiker” hvilke betyder, at han med respekt for dig har teorien i orden, men sætter praksis, erfaring og dit forløb højest.

Men det eneste interessante omkring ham er jo hvad du får ud af samtalen – så  se hvad andre siger under ”referencer” og prøv ham af med en samtale.

Klik her for video præsentation og intro af Jesper (ca. 3 min)

Klik her for videoen “Er jeg den rette for dig” ? (Ca. 10 min)

Læs mere om hans professionelle baggrund her:   linkedin Linkedin